Редактор: Веселин Златковe-mail: [email protected]кадър 7/8 твВ страната има стройна система на управление, в

...
Редактор: Веселин Златковe-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твВ страната има стройна система на управление, в
Коментари Харесай

Владимир Береану: Сега е по-зле, отколкото при Тодор Живков

Редактор: Веселин Златков

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

В страната има стройна система на ръководство, в което хората се държат в боязън посредством някакви локални структури. Честно казано, в този момент е по-зле в сравнение с при Тодор Живков, съобщи в предаването „ Студио Хъ ” по 7/8 тв журналистът Владимир Береану.

Той изясни, че при режимът на Живков хората са били привикнали с репресията на страната, тъй като са нямали с какво да съпоставят. „ Ние сме сякаш член на Европейски Съюз, хората работят в други страни и виждат какво става в другите страни ”, разяснява Береану. 

Бойко Борисов сега сбъдва детските си фантазии. „ Борисов си умира за огромни машини. Явно като дете не е имал задоволително играчки, занимавал се е да бие другите деца. Сега си търси играчките ”, разяснява Береану. Журналистът подсети, че даже Тодор Живков не е казвал, че Българска комунистическа партия е дала парите за един или различен път. „ Дори и той не направи тази глупава неточност ”, акцентира той.

„ Борисов към този момент живее в напълно друг свят, това е особено за култа към личността ”, сподели още Владимир Береану. „ Сега има опция да сбъдне детските си фантазии – напуща и отива да кара огромна машина за 1300 лв. заплата ”, съобщи журналистът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР